Nieuwe etalage klaar voor de komende kerst en 2 koopzondagen.

Het ideale kerstcadeau kopen om die speciale, belangrijke persoon in jouw leven te danken voor alles wat die het hele jaar door voor jou doet, of gewoon … omdat ze zo fantastisch is? Daarvoor moet je bij mij in de winkel zijn. Mijn juwelen zijn stuk voor stuk originele stukken, ideaal voor wie op zoek is naar iets uitzonderlijk voor een uitzonderlijke persoon!

Op 11 en 18 december is de winkel uitzonderlijk open, kom gerust vrijblijvend eens langs.

arthurhoutmankerstnieuwjaarcollectie2016-02

Herfstcollectie ligt klaar!

De tijd gaat snel, we racen alweer naar de eindejaarsfeesten. Een tijd om gezellig samen te zijn met geliefden of om terug te blikken op de fijne momenten die voorbij zijn en nog gaan komen.

Ook tijd om je weer van je beste kant te laten zien, te tonen dat het leven nog zo slecht niet is. Wil jij zelfverzekerdheid en klasse uitstralen? Daarvoor heb ik het pasklaar antwoord klaarliggen in mijn sfeervolle herfstetalage?

De nieuwe collectie 2016 speelt in op de trend van natuurlijke materialen en vormen, maar ook op die van de rustieke tinten die ongetwijfeld passen bij je nieuwe outfit. Dat gaat door te kiezen voor een exquisiete selectie van natuurparels met speelse contouren. Kom kijken en kiezen. Liever een ontwerp op maat? kom vrijblijvend langs om te praten!